Δείτε επίσης  Προσφορες από deal sites | Αεροπορικά εισιτήρια | Ξενοδοχεία
       
φωνητική αναζήτηση Αναζήτηση με εικόνα

Δείτε στο κατάστημα

ΕΙΔΙΚΗ ΙΣΤΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑ

Τιμή: 42,20
   
ΒΑΓΓΕΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

Η διεξοδική μελέτη των συστημάτων του ανθρωπίνου σώματος σε μικροσκοπικό επίπεδο, αποτελεί απαραίτητο εργαλείο που συμπληρώνει και επιβεβαιώνει την κλινική διάγνωση σε πληθώρα παθολογικών καταστάσεων. Μετά από την εισαγωγή στον τομέα με το εγχειρίδιο της ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ από τις εκδόσεις ΒΗΤΑ, η συγγραφέας ΔΗΜΗΤΡΑ ΒΑΓΓΕΛΗ, με την εμπειρία της από τη Σχολή Ιατρικών Εργαστηρίων του ΑΤΕΙ Λάρισας, έρχεται να ολοκληρώσει το έργο της με το παρόν σύγγραμμα της «ΕΙΔΙΚΗΣ ΙΣΤΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ».

Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει βασικές έννοιες που αφορούν σε συνήθεις νόσους και τις αιτίες που τις προκαλούν στους ιστούς των διαφόρων συστημάτων του οργανισμού, καθώς και άλλα ιστολογικά ευρήματα, μη παθολογικά, που μπορεί να είναι πρώιμες βλάβες για παθήσεις που πρόκειται να εκδηλωθούν αργότερα. Τα συστήματα που εξετάζονται είναι το πεπτικό, το αναπνευστικό, το ουροποιητικό, το γεννητικό και το νευρικό, ενώ εξετάζονται χωριστά ο μαστός, η καρδιά και τα αγγεία, τα οστά, το δέρμα, τα αισθητήρια όργανα, οι ενδοκρινείς αδένες και τέλος το ήπαρ, η χοληδόχος κύστη και το πάγκρεας.

Συνολικά, πρόκειται για ένα βιβλίο το οποίο καλύπτει με συνοπτικό αλλά επαρκή τρόπο τον ιδιαίτερα ενδιαφέροντα τομέα της Ιστοπαθολογίας, και είναι βέβαιο ότι θα αποβεί απαραίτητο εργαλείο πολλών σπουδαστών των Ιατροβιολογικών Επιστημών ή Ιατρικών Τεχνολογικών Εφαρμογών, καθώς και ενημερωτικό υλικό για κάθε επαγγελματία του χώρου της υγείας.
Παρακαλώ περιμένετε... Ελέγχουμε για νέες κριτικές και αξιολογήσεις για το προϊόν...

Άλλοι χρήστες είδαν επίσης

Public-Tech : Online προσφορές σε χιλιάδες βιβλία και κόμιξ με εκπτώσεις έως και 70%!!! Βρες τ...
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Καλως ήλθατε

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή