Δείτε επίσης  Προσφορες από deal sites | Αεροπορικά εισιτήρια | Ξενοδοχεία
       
φωνητική αναζήτηση Αναζήτηση με εικόνα

Δείτε στο κατάστημα

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τιμή: 32,16
   
ΡΗΓΑ ΜΑΡΙΑ, ΓΛΗΓΟΡΗ ΣΟΦΙΑ

Η Ηλεκτροθεραπεία σαν βασικός τομέας της Αισθητικής εξελίσσεται ραγδαία τις τελευταίες δεκαετίες δίνοντας τεράστιες δυνατότητες στις παρεχόμενες αισθητικές εφαρμογές. Σημαντικός σταθμός στην εξέλιξή της αλλά και αφετηρία για αναζήτηση καλύτερης ποιότητας θεραπευτικών σχημάτων υπήρξε η εισαγωγή στην καθημερινή αισθητική πράξη των σύγχρονων ηλεκτροθεραπευτικών μέσων, όπως των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων, παρεμβαλλομένων ρευμάτων, ρευμάτων TENS, Laser.

Οι συγγραφείς Μαρία Ρήγα και Σοφία Γληγόρη στο βιβλίο τους «Αισθητική Ηλεκτροθεραπεία», που μόλις κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Σταμούλη, έρχονται να καλύψουν το κενό βιβλιογραφίας που υπάρχει στο χώρο της ηλεκτροθεραπείας που αφορά την Αισθητική. Το γεγονός ότι στην Ελλάδα η εφαρμογή της ηλεκτροθεραπείας δεν είναι ακόμα ευρεία αλλά και σωστά διαδεδομένη, οδηγεί πολλούς αισθητικούς να την αντιμετωπίζουν με επιφύλαξη καθώς υπάρχει έλλειψη βασικών γνώσεων πάνω στις ενδείξεις, τις εφαρμογές και τις επιδράσεις της.

Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα σημαντικό βοήθημα τόσο για τους σπουδαστές της Αισθητικής όσο και για κάθε επαγγελματία Αισθητικό, καθώς δίνει τη δυνατότητα προσέγγισης στις βασικές αρχές της ηλεκτροθεραπείας και στη σωστή εφαρμογή των μέσων και μεθόδων που χρησιμοποιεί. Συγχρόνως όμως, δίνει σχήματα αποκατάστασης (έτοιμες μεθόδους εφαρμογής) που καλύπτουν τις περισσότερες περιπτώσεις αισθητικών προβλημάτων. Για την καλύτερη κατανόηση του αντικειμένου έχουν προστεθεί επίσης στοιχεία φυσικής και ηλεκτροφυσιολογίας.
Παρακαλώ περιμένετε... Ελέγχουμε για νέες κριτικές και αξιολογήσεις για το προϊόν...

Άλλοι χρήστες είδαν

Public-Tech : Online προσφορές σε χιλιάδες βιβλία και κόμιξ με εκπτώσεις έως και 70%!!! Βρες τ...
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Καλως ήλθατε

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή