Δείτε επίσης  Προσφορες από deal sites | Αεροπορικά εισιτήρια | Ξενοδοχεία
       
φωνητική αναζήτηση Αναζήτηση με εικόνα

Δείτε στο κατάστημα

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΑΣ

Τιμή: 25,74
   
ΜΑΡΝΤΟΤΣ ΜΠ.Ε.

Κίνητρο για τη συγγραφή του παρόντος βιβλίου στάθηκε η αντίληψη της συγγραφέως για την έλλειψη διαθέσιμων κειμένων τα οποία ενσωματώνουν επαρκώς τα αντικείμενα της νευροανατομίας και λειτουργικής νευρολογίας με την άσκηση της Λογοπαθολογίας.

Το βιβλίο αυτό ισορροπεί ανάμεσα στη νευροανατομία-νευρολογία και λογοπαθολογία. Σχετικές περιοχές της νευροανατομίας και της νευρολογίας παρουσιάζονται και συζητώνται στο σχετικό πλαίσιο των διαταραχών ομιλίας και του λόγου. Κατά αυτόν τον τρόπο προσφέρεται ένας καλύτερος σύνδεσμος ανάμεσα στη συναφή νευροανατομική και νευρολογική γνώση από τη μια μεριά και στις ειδικά νευρολογικά βασισμένες δυσλειτουργίες από την άλλη, με σκοπό την αύξηση της κατανόησης του αναγνώστη όσον αφορά στα αίτια, πηγές και πρόγνωση των δυσλειτουργιών αυτών.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:Νευροανατομική δομή λόγου και γλώσσας.Σύνδρομα αφασίας του Boston και Luria. Υποφλοιώδη αφασικά σύνδρομα. Δυσλειτουργίες της ομιλίας και του λόγου που οφείλονται σε τραυματισμό της κεφαλής. Διαταραχές λόγου επακόλουθο κακώσεων του δεξιού ημισφαιρίου.Διαταραχές του λόγου στην άνοια. Νευρολογικές δυσλειτουργίες σε σχέση με την αφασία. Δυσαρθρία συνδεόμενη με κακώσεις του ανώτερου και κατώτερου κινητικού νευρώνα.Δυσαρθρία συνδεόμενη με εξωπυραμιδικά σύνδρομα. Δυσαρθρίες συνδεόμενες με κακώσεις σε άλλα κινητικά συστήματα. Επίκτητη αφασία στην παιδική ηλικία.
Παρακαλώ περιμένετε... Ελέγχουμε για νέες κριτικές και αξιολογήσεις για το προϊόν...

Άλλοι χρήστες είδαν επίσης

Public-Tech : Online προσφορές σε χιλιάδες βιβλία και κόμιξ με εκπτώσεις έως και 70%!!! Βρες τ...
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Καλως ήλθατε

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή