Δείτε επίσης  Προσφορες από deal sites | Αεροπορικά εισιτήρια | Ξενοδοχεία
       
φωνητική αναζήτηση Αναζήτηση με εικόνα


Δείτε στο κατάστημα

ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ-ΕΠΙΤΟΜΟ

Τιμή: 119,80
Ειδοποίηση Πτώσης Τιμής  

   
ΤΟΡΤΟΡΑ ΤΖΕΡΑΡΝΤ

Το βιβλίο είναι σχεδιασμένο για το εισαγωγικό μάθημα στην ανθρώπινη ανατομία. Η έκδοση αυτή δεν προϋποθέτει προηγούμενη μελέτη του ανθρώπινου σώματος.

Επειδή η ανθρώπινη ανατομία αποτελεί ένα τόσο μεγάλο και πολύπλοκο όγκο γνώσης για να παρουσιαστεί σε μια εισαγωγική σειρά μαθημάτων, στόχος είναι η εστίαση σε στοιχεία και ενοποιημένες έννοιες που συνεισφέρουν σε μία βασική κατανόηση της δομής του ανθρώπινου σώματος. Επίσης δεύτερος στόχος είναι η παρουσίαση ουσιαστικού τεχνικού λεξιλογίου και σημαντικών, αλλά δύσκολων εννοιών σε ένα επίπεδο που μπορεί να αντιμετωπίσει ο μέσος φοιτητής. Δίνονται εύκολα κατανοήσιμες εξηγήσεις όρων και σταδιακή ανάπτυξη εννοιών προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι παραπάνω στόχοι.

Το κείμενο απευθύνεται σε φοιτητές ιατρικών προγραμμάτων και προγραμμάτων υγείας. Μεταξύ των φοιτητών που θα βρούν χρήσιμο το παρόν εγχειρίδιο βρίσκονται εκείνοι που επιθυμούν να σταδιοδρομήσουν ως νοσοκόμοι, ιατρικοί βοηθοί, βοηθοί γιατρών, τεχνολόγοι ιατρικού εργαστηρίου και τεχνικοί, τεχνολόγοι ραδιοθεραπείας, ραδιογράφοι, θεραπευτές αναπνευστικών προβλημάτων, οδοντίατροι, εργασιοθεραπευτές βοηθοί χειρουργών και τεχνολόγοι, ειδικοί ιατρικών διαγνωστικών υπερήχων, κυτοτεχνολόγοι και ιστολογικοί τεχνολόγοι, τεχνολόγοι ηλεκτροεγκεφαλογραφίας, ιατρικοί τεχνικοί – παραϊατροί έκτακτης ανάγκης, τεχνολόγοι πυρηνικής ιατρικής και διαχειριστές, τεχνικοί ιατρικών αρχείων.

Ωστόσο, εξαιτίας του εύρους του, το βιβλίο είναι επίσης χρήσιμο στους φοιτητές των βιολογικών επιστημών, της επιστημονικής τεχνολογίας, της σωματικής εκπαίδευσης, και των προϊατρικών, προοδοντατρικών και χειροπρακτικών προγραμμάτων.
Παρακαλώ περιμένετε... Ελέγχουμε για νέες κριτικές και αξιολογήσεις για το προϊόν...

Άλλοι χρήστες είδαν επίσης

Καλως ήλθατε

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή