Δείτε επίσης  Προσφορες από deal sites | Αεροπορικά εισιτήρια | Ξενοδοχεία
       
φωνητική αναζήτηση Αναζήτηση με εικόνα

Δείτε στο κατάστημα

APLEYS ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑ

Τιμή: 178,78
Ειδοποίηση Πτώσης Τιμής  

   
ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ

Το όνομα του Alan Apley έχει συνδεθεί άρρηκτα με την ορθοπαιδική πράξη. Για περισσότερο από 30 χρόνια το βιβλίο του, με τις εκάστοτε ανανεωμένες εκδόσεις του, αποτελεί ορόσημο για την επιστήμη της ορθοπαιδικής χειρουργικής, με την έννοια ότι εν ολίγοις σηματοδοτεί το όριο εκείνο πέρα από το οποίο μια καινοτόμος τεχνική ή προσέγγιση καθιερώνεται επιστήμως στην κλινική μας πράξη.

Πολύτιμο βοήθημα για τους έμπειρους ειδικευόμενους και ειδικούς ορθοπαιδικούς, προσεγγίζει με διδακτικό και επιστημονικά άρτιο τρόπο όλους τους τομείς ενδιαφέροντος της ειδικότητας, με εξαίρεση τις χειρουργικές τεχνικές, καθώς δεν ήταν στις προθέσεις των συγγραφέων να συμπεριλάβουν στο έργο αυτό και έναν χειρουργικό άτλαντα.

Θα πρέπει επίσης να σημειώσω την σημαντική στροφή που συντελείται στον τρόπο με τον οποίο οι συγγραφείς αυτής της έκδοσης προσεγγίζουν το θέμα των βιβλιογραφικών αναφορών. Οι παραπομπές στην τρέχουσα βιβλιογραφία επιλέχθηκαν με προσοχή, έτσι ώστε ο αναγνώστης να είναι σε θέση να διερευνήσει τα ζητήματα σε μεγαλύτερο βάθος από αυτό που καθιστά εφικτό το μέγεθος του παρόντος βιβλίου. Περιλαμβάνονται, όμως, και παραπομπές σε παλιότερα άρθρα που αποτέλεσαν ορόσημο για την πρόοδο της κατανόησης των ορθοπαιδικών παθήσεων.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ
Παρακαλώ περιμένετε... Ελέγχουμε για νέες κριτικές και αξιολογήσεις για το προϊόν...

Άλλοι χρήστες είδαν επίσης

Καλως ήλθατε

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή