Δείτε επίσης  Προσφορες από deal sites | Αεροπορικά εισιτήρια | Ξενοδοχεία
       
φωνητική αναζήτηση Αναζήτηση με εικόνα

Δείτε στο κατάστημα

ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ Α ΤΟΜΟΣ Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Τιμή: 28,01
   
ΠΑΡΙΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ

Η δεύτερη έκδοση του συγγράμματος της Συστημικής Ψυχιατρικής του Καθηγητού Παρίτση από τις Ιατρικές Εκδόσεις ΒHΤΑ αποτελεί το συστημικό υπόβαθρο της Ψυχιατρικής Θεωρίας και Πρακτικής και περιλαμβάνει τις βασικές έννοιες της συστημικής σκέψης, οι οποίες όμως ταχέως συγκλίνουν για τον προσδιορισμό της έννοιας της νοημοσύνης και των νοημόνων συστημάτων. Νοημοσύνη είναι ιδιότητα που αναδύεται στο επίπεδο των ζωντανών συστημάτων. Στην ιεραρχία των ζωντανών συστημάτων, ο άνθρωπος κατέχει όχι απλώς την κορυφαία θέση, αλλά αποτελεί ιδιαιτέρα κατηγορία, στην οποία αναδύεται η ιδιότητα της ελλόγου νοημοσύνης.

Η Συστημική Ψυχιατρική, δεν ασχολείται μόνο με την ψυχοπαθολογία, αλλά και με την ψυχική υγεία και τη βελτίωση των ζωντανών συστημάτων, στην οποία ο συγγραφέας αφιερώνει ενδιαφέρουσες σκέψεις του. Υπενθυμίζει τη σημασία που έχει η επεξεργασία της αρίστης ποσότητας πληροφορίας, η οποία δεν προκαλεί ένταση, αλλά, μαζί με την αύξηση της ποικιλίας και της τάξης, οδηγεί στον μέγιστο βαθμό βελτίωσης του συστήματος και της ανάπτυξής του. Το βιβλίο του Καθηγητού Παρίτση είναι γραμμένο με απλό και εύληπτο τρόπο ώστε να μπορεί να διαβασθεί όχι μόνο από τους ειδικούς, αλλά και από το γενικό αναγνώστη που ενδιαφέρεται για τη συστημική θεωρία.

Το βιβλίο αναμένεται να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στους επαγγελματίες ψυχικής υγείας, όπως ψυχιάτρους, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς και νοσηλευτές που εργάζονται σε ψυχιατρικές υπηρεσίες. Πολύτιμο δε αναμένεται να είναι ιδιαίτερα το τελευταίο μέρος της Συστημικής Ψυχιατρικής για τους συστημικούς θεραπευτές, οι οποίοι θα κατανοήσουν καλύτερα τη λειτουργία της συστημικής θεραπείας, ώστε να αποδίδουν ακόμη περισσότερο ως επιστήμονες και να αυξήσουν την αποτελεσματικότητα της συστημικής ψυχοθεραπείας. Τέλος, το βιβλίο αυτό μπορεί να αποβεί χρήσιμο σε όσους εφαρμόζουν τη συστημική επιστήμη στην επαγγελματική τους δραστηριότητα, καθώς και στους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, για την καλύτερη κατανόηση και γνώση της ανθρώπινης συμπεριφοράς.
Παρακαλώ περιμένετε... Ελέγχουμε για νέες κριτικές και αξιολογήσεις για το προϊόν...

Άλλοι χρήστες είδαν επίσης

Public-Tech : Online προσφορές σε χιλιάδες βιβλία και κόμιξ με εκπτώσεις έως και 70%!!! Βρες τ...
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Καλως ήλθατε

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή