Δείτε επίσης  Προσφορες από deal sites | Αεροπορικά εισιτήρια | Ξενοδοχεία

Δείτε στο κατάστημα

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΤΗ SCID 5 PD

Τιμή: 28,01
   

Η Δομημένη Κλινική Συνέντευξη για τις Διαταραχές Προσωπικότητας του DSM-5 (SCID-5-PD) είναι μια ημιδομημένη διαγνωστική συνέντευξη για κλινικούς και ερευνητές για την αξιολόγηση των 10 Διαταραχών Προσωπικότητας του DSM-5 που περιλαμβάνονται στις Ομάδες Α, Β, και Γ, καθώς και της ’λλης Προσδιοριζόμενης Διαταραχής Προσωπικότητας. Σχεδιασμένη για να χτίζει σχέση εμπιστοσύνης, η Συνέντευξη SCID-5-PD μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να γίνονται διαγνώσεις Διαταραχών Προσωπικότητας, είτε κατηγορικά (παρούσες ή απούσες) είτε διαστατικά. Η Συνέντευξη SCID-5-PD περιλαμβάνει το Ανιχνευτικό Ερωτηματολόγιο Προσωπικότητας της Δομημένης Κλινικής Συνέντευξης για το DSM-5 (SCID-5-SPQ), ένα εύχρηστο ανιχνευτικό ερωτηματολόγιο αυτοαναφοράς για ασθενείς ή για τον γενικό πληθυσμό. Περιλαμβάνεται επίσης ο απαραίτητος Οδηγός Χρήστη για τη Συνέντευξη SCID-5-PD.
Η Συνέντευξη SCID-5-PD είναι η επικαιροποιημένη έκδοση της πρώην Δομημένης Κλινικής Συνέντευξης για τις Διαταραχές Προσωπικότητας του ’ξονα II του DSM-IV (SCID-ΙΙ). Η ονομασία SCID-5-PD αντικατοπτρίζει την εξάλειψη του πολυαξονικού συστήματος στο DSM-5. Παρά το γεγονός ότι τα κριτήρια των Διαταραχών Προσωπικότητας του DSM-IV μένουν αμετάβλητα στο DSM-5, οι ερωτήσεις της Συνέντευξης SCID-5-PD έχουν επανεξεταστεί και αναθεωρηθεί διεξοδικά για να ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο στο εννοιολογικό περιεχόμενο των διαγνωστικών κριτηρίων. Επιπλέον, στη Συνέντευξη SCID-5-PD έχει προστεθεί μια διαστατική συνιστώσα βαθμολόγησης.
Ο Οδηγός Χρήστη για τη Συνέντευξη SCID-5-PD περιέχει την απαραίτητη καθοδήγηση για τη χρήση της Συνέντευξης SCID-5-PD, ενώ το προαιρετικό SCID-5-SPQ μπορεί να χρησιμεύσει ως ένα σύντομο, 20-λεπτο ανιχνευτικό εργαλείο αυτοαναφοράς για να μειωθεί ο χρόνος της Κλινικής Συνέντευξης SCID-5-PD. Η Συνέντευξη SCID-5-PD θα χρησιμεύσει ως μια πολύτιμη πηγή βοήθειας για κλινικούς και ερευνητές για την ακριβέστερη διάγνωση των Διαταραχών Προσωπικότητας.
Παρακαλώ περιμένετε... Ελέγχουμε για νέες κριτικές και αξιολογήσεις για το προϊόν...
 
Public-Tech : Αγοράστε παιδικά προϊόντα και κερδίστε δωροεπιταγή 10€ για επόμενες αγορές!
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Καλως ήλθατε

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή