Δείτε επίσης  Προσφορες από deal sites | Αεροπορικά εισιτήρια | Ξενοδοχεία
       
φωνητική αναζήτηση Αναζήτηση με εικόνα

Δείτε στο κατάστημα

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΤΗ SCID 5 PD

Τιμή: 28,01
   
ΚΟΚΚΕΒΗ Α.

Η Δομημένη Κλινική Συνέντευξη για τις Διαταραχές Προσωπικότητας του DSM-5 (SCID-5-PD) είναι μια ημιδομημένη διαγνωστική συνέντευξη για κλινικούς και ερευνητές για την αξιολόγηση των 10 Διαταραχών Προσωπικότητας του DSM-5 που περιλαμβάνονται στις Ομάδες Α, Β, και Γ, καθώς και της ’λλης Προσδιοριζόμενης Διαταραχής Προσωπικότητας. Σχεδιασμένη για να χτίζει σχέση εμπιστοσύνης, η Συνέντευξη SCID-5-PD μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να γίνονται διαγνώσεις Διαταραχών Προσωπικότητας, είτε κατηγορικά (παρούσες ή απούσες) είτε διαστατικά. Η Συνέντευξη SCID-5-PD περιλαμβάνει το Ανιχνευτικό Ερωτηματολόγιο Προσωπικότητας της Δομημένης Κλινικής Συνέντευξης για το DSM-5 (SCID-5-SPQ), ένα εύχρηστο ανιχνευτικό ερωτηματολόγιο αυτοαναφοράς για ασθενείς ή για τον γενικό πληθυσμό. Περιλαμβάνεται επίσης ο απαραίτητος Οδηγός Χρήστη για τη Συνέντευξη SCID-5-PD.

Η Συνέντευξη SCID-5-PD είναι η επικαιροποιημένη έκδοση της πρώην Δομημένης Κλινικής Συνέντευξης για τις Διαταραχές Προσωπικότητας του ’ξονα II του DSM-IV (SCID-ΙΙ). Η ονομασία SCID-5-PD αντικατοπτρίζει την εξάλειψη του πολυαξονικού συστήματος στο DSM-5. Παρά το γεγονός ότι τα κριτήρια των Διαταραχών Προσωπικότητας του DSM-IV μένουν αμετάβλητα στο DSM-5, οι ερωτήσεις της Συνέντευξης SCID-5-PD έχουν επανεξεταστεί και αναθεωρηθεί διεξοδικά για να ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο στο εννοιολογικό περιεχόμενο των διαγνωστικών κριτηρίων. Επιπλέον, στη Συνέντευξη SCID-5-PD έχει προστεθεί μια διαστατική συνιστώσα βαθμολόγησης.

Ο Οδηγός Χρήστη για τη Συνέντευξη SCID-5-PD περιέχει την απαραίτητη καθοδήγηση για τη χρήση της Συνέντευξης SCID-5-PD, ενώ το προαιρετικό SCID-5-SPQ μπορεί να χρησιμεύσει ως ένα σύντομο, 20-λεπτο ανιχνευτικό εργαλείο αυτοαναφοράς για να μειωθεί ο χρόνος της Κλινικής Συνέντευξης SCID-5-PD. Η Συνέντευξη SCID-5-PD θα χρησιμεύσει ως μια πολύτιμη πηγή βοήθειας για κλινικούς και ερευνητές για την ακριβέστερη διάγνωση των Διαταραχών Προσωπικότητας.
Παρακαλώ περιμένετε... Ελέγχουμε για νέες κριτικές και αξιολογήσεις για το προϊόν...

Άλλοι χρήστες είδαν επίσης

Public-Tech : Online προσφορές σε χιλιάδες βιβλία και κόμιξ με εκπτώσεις έως και 70%!!! Βρες τ...
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Καλως ήλθατε

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή