Δείτε επίσης  Προσφορες από deal sites | Αεροπορικά εισιτήρια | Ξενοδοχεία
       
φωνητική αναζήτηση Αναζήτηση με εικόνα

Δείτε στο κατάστημα

ΣΑΡΚΩΜΑΤΑ ΜΑΛΑΚΩΝ ΜΟΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΕΦΗΒΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ

Τιμή: 9,00
   
ΣΙΔΗ ΒΑΣΩ, ΚΟΛΙΟΥΣΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΦΡΑΓΚΑΝΔΡΕΑ ΝΙΧΟΗ

O παιδιατρικός καρκίνος είναι σπάνια ασθένεια με ιδιαίτερες μορφές και εκδηλώσεις που σε σημαντικό αριθμό περιπτώσεων αντιμετωπίζεται με επιτυχία, εφόσον διαγνωστεί έγκαιρα. H παιδιατρική ογκολογία παρουσιάζει αλματώδη πρόοδο, τόσο στη συνολική επιβίωση, όσο και στο ποσοστό ίασης των πασχόντων παιδιών. Ένα ποσοστό υψηλότερο από 70% των ασθενών ιώνται πλήρως. Η πρόοδος που έχει επιτευχθεί οφείλεται στη βελτίωση της διάγνωσης και σταδιοποίησης των ασθενών, στην πρόοδο των χειρουργικών μεθόδων, στη σύγχρονη χημειοθεραπεία με συνδυασμούς φαρμάκων, στις νέες τεχνικές ακτινοθεραπείας, στην πρόοδο της υποστηρικτικής θεραπείας, στην αλλαγή νοοτροπίας και τη συνεργασία. Εν τούτοις, ένας σημαντικός αριθμός πασχόντων παιδιών πεθαίνει ακόμη από καρκίνο. Για το λόγο αυτό απαιτείται επιτακτικά η περαιτέρω ευαισθητοποίηση και επιμόρφωση του γενικού ιατρού και του παιδιάτρου ώστε να είναι σε θέση να αναγνωρίσουν ύποπτα συμπτώματα και σημεία και να παραπέμψουν το παιδί σε εξειδικευμένα κέντρα, ώστε να τεθεί έγκαιρα η διάγνωση και να αντιμετωπισθεί αποτελεσματικά η νόσος.

Τα σαρκώματα των μαλακών μορίων (ΣΜΜ) συνιστούν μια ετερογενή ομά-δα που αποτελεί το 65% των κακοήθων νοσημάτων της παιδικής ηλικίας. Αν και οι σημαντικές πρόοδοι των τελευταίων χρόνων συνέβαλλαν στην αποτελεσματικότερη θεραπευτική αντιμετώπιση των ΣΜΜ η έγκαιρη διάγνωσή τους κατέχει πρωτεύοντα ρόλο.

Το παρόν εγχειρίδιο απευθύνεται στο γενικό ιατρό και τον παιδίατρο για να τους δώσει τα εφόδια και τις ειδικές γνώσεις ώστε να υποπτευθούν έγκαιρα την ύπαρξη του σαρκώματος, να κατευθύνουν τη διαγνωστική τους σκέψη και να οδηγήσουν άμεσα το μικρό ασθενή στο κατάλληλο εξειδικευμένο κέντρο.
Παρακαλώ περιμένετε... Ελέγχουμε για νέες κριτικές και αξιολογήσεις για το προϊόν...

Public-Tech : Online προσφορές σε χιλιάδες βιβλία και κόμιξ με εκπτώσεις έως και 70%!!! Βρες τ...
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Καλως ήλθατε

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή