Δείτε επίσης  Προσφορες από deal sites | Αεροπορικά εισιτήρια | Ξενοδοχεία
       
φωνητική αναζήτηση Αναζήτηση με εικόνα

Δείτε στο κατάστημα

ΑΝΟΣΟΠΕΠΤΙΔΙΩΜΑ ΤΟΥ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΙΣΤΟΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ

Τιμή: 13,50
   
ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΡΙΑ

Στο βιβλίο γίνεται εκτενής αναφορά για την πρόσφατα αναπτυσσόμενη ανοσοπεπτιδιωμική και τις εξελίξεις που επιφέρει στην ανοσοθεραπεία, όπως η σύνθεση πεπτιδίων που θα στοχεύουν στην απενεργοποίηση των παθολογικά ενεργών Τ-λεμφοκυττάρων, ενώ παρουσιάζονται εκτενώς οι εργαστηριακές μέθοδοι μελέτης του MHC και ανάλυσης των ανοσοπεπτιδίων.

Πολύ χρήσιμη είναι η αναφορά νοσημάτων που σχετίζονται με το MHC γονιδίωμα και συγκεκριμένα της Αγκυλοποιητικής Σπονδυλαρθρίτιδας, της Νόσου του Addison, της Κοιλιοκάκης, της Ελκώδους Κολίτιδος, της Νόσου του Crohn, της Νόσου του Graves, της Σκλήρυνσης κατά πλάκας, του Συνδρόμου Sjoegren΄s και του Συστηματικού Ερυθηματώδους Λύκου.

Σχετικά με τις εργαστηριακές μεθόδους χρήσιμη αναφορά από πλευράς κλινικής πράξης γίνεται στο διαλυτό MHC-ανοσοπεπτιδίωμα, δηλαδή το σύνολο των ανοσοπεπτιδίων που κυκλοφορούν ελεύθερα στο πλάσμα, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βιολογικός δείκτης του αίματος και μέσω απλής λήψης αίματος, να αξιολογείται οποιαδήποτε ποσοτική ή ποιοτική μεταβολή του στο πλάσμα και να συσχετίζεται με παθολογικές καταστάσεις, όπως αλλεργίες, ιώσεις, λοιμώξεις, φλεγμονές, αυτοάνοσα νοσήματα ή και νεοπλάσματα.

Επίσης γίνεται αναφορά στην συμβολή της έρευνας του MHC -ανοσοπεπτιδιώματος για την παρασκευή ασφαλέστερων και μικρότερου κόστους εμβολίων από ανοσοπεπτίδια.

Φαίνεται ότι η πλέον υποσχόμενη εφαρμογή του ανοσοπεπτιδιώματος, εντοπίζεται στη ανοσοθεραπεία του καρκίνου με παρασκευή ειδικών εμβολίων από MHC ανοσοπεπτίδια-σχετιζόμενα με τους όγκους αντιγόνα, που προάγουν την ενεργοποίηση ειδικών για τα καρκινικά κύτταρα Τ-λεμφοκυττάρων.
Παρακαλώ περιμένετε... Ελέγχουμε για νέες κριτικές και αξιολογήσεις για το προϊόν...

Άλλοι χρήστες είδαν επίσης

Public-Tech : Online προσφορές σε χιλιάδες βιβλία και κόμιξ με εκπτώσεις έως και 70%!!! Βρες τ...
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Καλως ήλθατε

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή