Δείτε επίσης  Προσφορες από deal sites | Αεροπορικά εισιτήρια | Ξενοδοχεία

Δείτε στο κατάστημα

Τιμή: 30,90
   

DIGITALBOX 8100 FTA
Ψηφιακός δορυφορικός FTA δέκτης HD, USB και Multimedia Εφαρμογές

Κατάλληλος για λήψη του πακέτου της Digea μέσω του δορυφόρου Eutelsat

O νέος DIGITALBOX 8100 FTA Ψηφιακός δορυφορικός δέκτης είναι κατάλληλος για την υποδοχή όλων των ελεύθερων ψηφιακών προγραμμάτων τηλεόρασης και ραδιοφώνου. Μεγαλύτερη άνεση με E G, Videotext και το OSD μενού με οθόνη. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα τηλεοπτικά προγράμματα στην καλύτερη ποιότητα, με λεπτομερή αναπαραγωγή εικόνας σε πλήρη ανάλυση HD έως και 1080p.

Ο 8100 FTA έχει στο λογισμικό του περασμένα τα απαραίτητα κλειδιά BISS για την αποκρυπτογράφηση των δορυφορικών εκπομπών της Digea και της ΕΡΤ.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ένας χρήστης μπορεί να στοχεύσει τον δορυφόρο Eutelsat 3D στις 3.1Ε, να συνδέσει τον 8100 FTA και να δει τα ιδιωτικά ψηφιακά κανάλια της Digea και της ΕΡΤ αμέσως, χωρίς ούτε μια ρύθμιση. Η λήψη των transponder για τα συγκεκριμένα κανάλια από τον Eutelsat 3D είναι πανελλαδικά σχετικά εύκολη, οπότε ο μικρός δέκτης της DIGITALBOX δίνει άμεσα λύση σε όλες τις περιοχές όπου δεν έχουν επίγεια λήψη.

Έτοιμος για χρήση
Για την προβολή καναλιών από τον 8100 FTA αρκεί μονάχα η σύνδεση της δορυφορικής παροχής. Ο δέκτης υποστηρίζει ελληνικό μενού, είναι ήδη ρυθμισμένος για λήψη του Eutelsat 3D και έχει περασμένα στις μνήμες του τα κανάλια της Digea και της ΕΡΤ. Εάν λοιπόν έχει τροφοδοτηθεί με την κατάλληλη δορυφορική παροχή, παρέχει άμεσα εικόνα, χωρίς καμία επιπλέον ρύθμιση. Μάλιστα, έχει μονάχα τα συγκεκριμένα κανάλια στις μνήμες του, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε. Έτσι, το zapping μεταξύ των καναλιών είναι πανεύκολο, αφού η λίστα καναλιών περιλαμβάνει μονό τα κανάλια της Digea και της ΕΡΤ.

Media layer
Η ενσωματωμένη θύρα USB επιτρέπει την εύκολη αναπαραγωγή των αρχείων εικόνας και μουσικής μέσω εξωτερικών μέσων αποθήκευσης όπως USB stick ή εξωτερικού σκληρού δίσκου. Έτσι μπορείτε εύκολα να αναπαράγετε τις φωτογραφίες των διακοπών σας ή την M 3 συλλογή σας στη τηλεόρασης σας.

Συμβατός με DiSEqC 1.0/ 1.1/ 1.2 & USALS

Στην πρόσοψη βρίσκουμε ένα κεντρικό 4 ψήφιο display και τα πλήκτρα αλλαγής καναλιών, ενώ από πλευράς συνδέσεων έχουμε LNB in, 1 x SCART, HDMI, ομοαξονική έξοδο ψηφιακού ήχου S/ DIF και 2 θύρες USB 2.0.

Ο δέκτης διαθέτει Ελληνικό μενού και συνοδεύεται από τηλεχειριστήριο πλήρους λειτουργίας.

Συνδέσεις:
1 x F SAT In
1 x HDMI
1 x TV Scart
1 x S/ DIF Digital audio coaxial
2 x USB 2.0 port Type A Connector
1 x RS232
Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:
Δέκτης DIGITALBOX 8100 FTA
Τροφοδοτικό DC 12V 1A
Τηλεχειριστήριο
Μπαταρίες 2 x AAA
Manual Ελληνικά
Παρακαλώ περιμένετε... Ελέγχουμε για νέες κριτικές και αξιολογήσεις για το προϊόν...
 
Mediamarkt : Αγόρασε όποιο προϊόν ήχου JBL θες, ακολούθησε τις οδηγίες και κέρδισε ένα ταξίδι στο Las Vegas, με όλα τα έξοδα πληρωμένα για το JBL fest Vegas.
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Καλως ήλθατε

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή