Δείτε επίσης  Προσφορες από deal sites | Αεροπορικά εισιτήρια | Ξενοδοχεία
       
φωνητική αναζήτηση Αναζήτηση με εικόνα

Δείτε στο κατάστημα

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΕΠΑΓΩΓΙΚΗ ΕΣΤΙΑ MORRIS MIF-65368

Τιμή: 549,00
   

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΕΠΑΓΩΓΙΚΗ ΕΣΤΙΑ MORRIS MIF-65368Ευέλικτες ζώνες (λειτουργία Bridge). Η λειτουργία αυτή είναι ιδιαίτερα χρήσιμη αν χρησιμοποιείτε μεγάλα σκεύη, καθώς σας επιτρέπει να ενώσετε 2 ζώνες μαγειρέματος δημιουργώντας μια μεγάλη ενιαία ζώνη. Απλά τοποθετήστε το σκεύος πάνω στην νέα μεγάλη ζώνη και απολαύστε το μαγείρεμα σε όποιο σκεύος εσείς θέλετε.
Χειριστήριο τύπου "Slider control". Επιτρέπει την εύκολη ρύθμιση της εστίας αντικαθιστώντας τον κλασικό τρόπο ρύθμισης με βήματα. Απλά αγγίξτε τον δείκτη για να επιλέξετε το επιθυμητό επίπεδο θερμοκρασίας.
Λειτουργία ενίσχυσης "Boost function". Και οι 4 ζώνες μαγειρέματος είναι εφοδιασμένες με αυτήν την λειτουργία, η οποία αυξάνει την ισχύ της εστίας. Με αυτόν τον τρόπο μειώνεται ο απαιτούμενος χρόνος για την προετοιμασία του φαγητού έως και 30%.
Ένδειξη υπολοίπου θερμότητας για κάθε ζώνη. Η ένδειξη προειδοποιεί τον χρήστη ότι η ζώνη μαγειρέματος έχει υψηλή θερμοκρασία ακόμα και αφού την έχετε σβήσει, κάνοντας το μαγείρεμα ασφαλές και πρακτικό.
Λειτουργία αυτόματου βρασίματος. Ιδανικά όταν μαγειρεύετε φαγητά τα οποία πρέπει να έρθουν σε βρασμό γρήγορα και στην συνέχεια να βράσουν κανονικά. Αυτή η λειτουργία αυτόματα κατεβάζει την θερμοκρασία μαγειρέματος μετά από ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα.
Χρονοδιακόπτης με λειτουργία απενεργοποίησης για κάθε ζώνη ξεχωριστά. Μπορείτε να ρυθμίσετε τον χρόνο μαγειρέματος έως και 99 λεπτά για κάθε ζώνη ξεχωριστά. Έτσι μπορείτε να μαγειρεύετε πολλά φαγητά ταυτόχρονα χωρίς πρόβλημα. Με την λήξη του χρόνου λειτουργίας που έχετε θέσει για κάθε ζώνη, η ζώνη θα απενεργοποιηθεί αυτόματα, ενώ η συσκευή θα σας ενημερώσει σχετικά με ένα ηχητικό σήμα.
Αυτόματη αναγνώριση σκευών αλλά και αυτόματη αναγνώριση μεγέθους. Η εστία μπαίνει σε λειτουργία μόνο αφού τοποθετήσετε κάποιο σκέυος πάνω στην εστία. Επιπλέον η εστία αναγνωρίζει αυτόματα το μέγεθος του σκεύους και προσαρμόζει αυτόματα το σχήμα της.
Παιδικό κλείδωμα, το οποίο αποτρέπει την ενεργοποίηση της συσκευής από παιδιά εξασφαλίζοντας την αποτροπή ατυχημάτων. Επίσης δεν επιτρέπει σε παιδιά να αλλάζουν τις ρυθμίσεις της συσκευής όταν αυτή είναι σε λειτουργία.
Ανεξάρτητη επαγωγική εστία με πλαίσιο αλουμινίου4 ευέλικτες ζώνες μαγειρέματος που μπορούν να λειτουργήσουν ως εξής: 1) 4 ζώνες μαγειρέματος διαστάσεων 21x21 cm 2) 2 ζώνες μαγειρέματος 42x21 cmΠλήρως ηλεκτρονικός έλεγχος με 9 βαθμίδες ισχύος και χειριστήριο τύπου "slider control" με πλήκτρα αφήςΛειτουργία Booster διαθέσιμη για όλες τις ζώνες μαγειρέματος, για ταχύτερη θέρμανση των εστιών και μείωση του χρόνου μαγειρέματοςΑυτόματη αναγνώριση σκευών και αυτόματη αναγνώριση μεγέθους του σκεύουςΚλείδωμα ασφαλείας για παιδιάΈνδειξη υπολοίπου θερμότητας για κάθε ζώνηΔυνατότητα προσωρινής διακοπής λειτουργίας (η εστία αποθηκεύει όλες τις ρυθμίσεις πριν κλείσει και με το πάτημα ενός πλήκτρου συνεχίζει την λειτουργία της αυτόματα με τις ίδιες ρυθμίσεις)Λειτουργία αυτόματου βρασίματος (η θερμοκρασία της εστίας μειώνεται αυτόματα μετά από συγκεκριμένο χρονικό διάστημα)Χρονοδιακόπτης με λειτουργία απενεργοποίησης για όλες τις ζώνεςΛειτουργία χρονόμετρουΑυτόματη απενεργοποίηση εστίας
Inox πλαίσιο4(Π x Β): 56cm x 49cm
Παρακαλώ περιμένετε... Ελέγχουμε για νέες κριτικές και αξιολογήσεις για το προϊόν...
Mediamarkt : Πρόλαβε επιλεγμένες οικιακές συσκευές με όφελος έως και 600€!!!
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Καλως ήλθατε

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή