Δείτε επίσης  Προσφορες από deal sites | Αεροπορικά εισιτήρια | Ξενοδοχεία
       
φωνητική αναζήτηση Αναζήτηση με εικόνα


Το θέλω   Το έχω

Δείτε στο κατάστημα

Ηλιακός προβολέας LED εσωτερικού και εξωτερικού χώρου με ισχυρό LED - Φορτίζει την ημέρα φωτίζει αυτόματα την νύχτα [ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ]

Τιμή: 44,89
μεταφορικά*: +2.90€
Δωρεάν αντικαταβολή
   

Ηλιακός προβολέας εξωτερικού χώρου IP 65 με 4 LED υψηλής απόδοσης και φωτοβολταϊκό πάνελ για πλήρη αυτονομία στην λειτουργία του !

Αυτός το αδιάβροχο κίτ ηλιακός προβολέας εξωτερικού χώρου - πάνελ διαθέτει ενσωματωμένο αισθητήρα φωτός, που δίνει εντολή να ανάψει ο προβολέας αυτόματα με την δύση του ηλίου !

Θέλετε να φωτίσετε έναν χώρο και δέν έχετε ρεύμα; Κανένα πρόβλημα ο ηλιακός προβολέας θα σας λύσει τα χέρια, διότι μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε σαν:

Ηλιακό προβολέα κήπου, ηλιακό προβολέα της εισόδου σας, ηλιακό προβολέα στο γκαράζ, ηλιακό προβολέα στο εξοχικό, ηλιακό προβολέα στο κλιμακοστάσιο, ηλιακό προβολέα στην βιτρίνα σας κ.λ.π.

Ιδανική λύση για φωτισμό, σε εξοχικά, στον κήπο, εισόδους, γκαράζ, πυλωτή, κήπο, αίθριο χώρο, πάρκινγκ, τοίχο, υπόστεγα, βράχους, σκηνή, τροχόσπιτο, σκάφος, αποθήκη, σταύλο κ.λ.π.

Το κίτ εμπεριέχει φωτοβολταϊκό συλλέκτη που συγκεντρώνει την ηλιακή ενέργεια, και προβολέα που την αποθηκεύει σε επαναφορτιζόμενες μπαταρίες.

Ο ηλιακός προβολέας ανάβει αυτόματα στο σκοτάδι και σβήνει στο φώς, ένα καλώδιο συνδέει το πάνελ με τον προβολέα.

Απλή εγκατάσταση δεν χρειάζεται κάποιος τεχνικός, δεν χρειάζεται σύνδεση στο ρεύμα, λειτουργεί με ισχυρή επαναφορτιζόμενη μπαταρία που φορτίζει αυτόματα με τον ηλιο.

Ο ηλιακός προβολέας αποσπάται απο το πάνελ και μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί σαν φορητό φωτιστικό.

Ηλιακός προβολέας που δεν θα σας ζητήσει ποτέ χρήματα, ανέξοδη λειτουργία, φορτίζει δωρεάν από τον ήλιο !

Διαθέτει εσωτερική επαναφορτιζόμενη μπαταρία την οποια φορτίζει το ηλιακό φωτοβολταϊκό πάνελ και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ανά πάσα στιγμή !

Κατά την διάρκεια της ημέρας η ηλιακή κυψέλη μετατρέπει την ηλιακή ενέργεια σε ηλεκτρική ενέργεια ώστε να φορτίζει τις μπαταρίες. Την νύχτα αυτόματα ο προβολέας ανάβει από την αποθηκευμένη ενέργεια.

Η διάρκεια που ο προβολέας θα είναι σε λειτουργία εξαρτάται από την κάθε περιοχή, τις καιρικές συνθήκες και την κατά τόπους ηλιοφάνεια ανάλογα την εποχή.

Τοποθέτηση σε εξωτερικό χώρο με ευρεία ηλιοφάνεια και σε σημείο όπου η ηλιακή κυψέλη του φωτιστικού μπορεί να λάβει ηλιακή ενέργεια το λιγότερο 8 ώρες την ημέρα είναι ένα ιδανικό σημείο για την τοποθέτηση του ηλιακού προβολέα.

Ο ηλιακός προβολέας αποτελεί ιδανική λύση για νυχτερινό φωτισμό του κήπου, χλοοτάπητα, φωτισμό αίθριου χώρου, διαδρόμων ή ότι άλλο εσείς θελήσετε.

Μπορείτε επίσης να φορτίσετε τον προβολέα στον εξωτερικό χώρο και μετά να τα χρησιμοποιήσετε ως εσωτερικό φωτισμό.

Η εγκατάσταση του είναι ιδιαίτερα απλή, ενεργοποιείτε τον διακόπτη του προβολέα στην θέση ON συνδέεται τον προβολέα με το πάνελ, τοποθετείτε το πάνελ σε σημείο που να έχει ήλιο όσο το δυνατόν περισσότερες ώρες, και με κλίση που να πέφτουν κάθετα οι ακτίνες του ηλίου.

Ο Φωτοβολταϊκός συλλέκτης πρέπει να τοποθετηθεί σε σημείο που δέχεται όσο το δυνατόν περισσότερη ηλιακή ακτινοβολία. Σκιές από δέντρα ή άλλα αντικείμενα επηρεάζουν την φόρτιση των μπαταριών από τον ηλιακό συλλέκτη ανάλογα με την περιοχή, συστήνουμε την τοποθέτηση του συλλέκτη με κατεύθυνση προς τον νότο.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Διαστάσεις προβολέα: 115 x 85 x 70 χιλιοστά.

Στεγανότητα IP 65.

Ο προβολέας αποσπάται απο το πάνελ και μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί σαν φορητό φωτιστικό.

Διαστάσεις φωτοβολταϊκού: 15 x 12 x 2 cm.

4 Ισχυρά Led μεγάλης φωτεινότητας και οικονομίας ενσωματωμένα στον προβολέα.

Μπαταρίες λιθίου 2 ΑΗ ενσωματωμένη στον προβολέα.

Εμπεριέχει καλώδιο 5m για σύνδεση πάνελ με προβολέα (υπάρχει δυνατότητα επέκτασης).

Αυτονομία 6 ώρες MAX.
Παρακαλώ περιμένετε... Ελέγχουμε για νέες κριτικές και αξιολογήσεις για το προϊόν...
* Το κόστος μεταφορικών αφορά τα ελάχιστα μεταφορικά και ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την συνολική άξια της παραγγελίας ή/και τον τόπο αποστολής.

Άλλοι χρήστες είδαν επίσης

Καλως ήλθατε

Παρακαλώ συμπληρώστε το email σας και τον κωδικό σας για να συνδεθείτε.

Αν δεν θυμάστε τον κωδικό σας, συμπληρώστε το email σας και πατήστε "Ξέχασα τον κωδικό μου!"

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή