Δείτε επίσης  Προσφορες από deal sites | Αεροπορικά εισιτήρια | Ξενοδοχεία
  klimatistiko-fujitsu-asyg-14luc    klimatistiko-fujitsu-asyg-14luc    klimatistiko-fujitsu-asyg-14luc  
klimatistiko-fujitsu-asyg-14luc

Από 936,55 έως €1.029,00
σε συνολικά 14 καταστήματα

   (4.2 αστέρια από 3 αξιολογήσεις ειδικών)
   

Περιγραφή προϊόντος FUJITSU ASYG14LUCA Κλιματιστικό ASYG14LUCA + AOYG14LUC της Fujitsu Λειτουργία μέγιστης ισχύος Είναι εφικτή συνεχόμενη λειτουργία στη μέγιστη παροχή αέρα και στη μέγιστη ταχύτητα συμπιεστή για 20 λεπτά. Η ταχεία ψύξη και θέρμανση που επιτυγχάνει αυτή η λειτουργία κάνει τον χώρο άνετο πολύ γρήγορα. Ήσυχη λειτουργία εξωτερικής μονάδας Μπορείτε να επιλέξετε ήσυχη λειτουργία της εξωτερικής μονάδας μέσω του τηλεχειριστηρίου. Χρονοπρόγραμμα 3 προγραμμάτων Το εβδομαδιαίο χρονοπρόγραμμα ρυθμίζεται εύκολα με το τηλεχειριστήριο. Μπορεί να ρυθμιστεί Εκκίνηση (ΟΝ) και Διακοπή (OFF) έως 4 φορές σε μία μέρα και έως 28 φορές σε μία εβδομάδα. Τα υπόλοιπα χρονοπρογράμματα (Πρ'ογραμμα και SLEEP) ρυθμίζονται και αυτά με το πάτημα ενός κουμπιού. Λεπτός και κομψός σχεδιασμός Ο λεπτός και κομψός σχεδιασμός επιτυγχάνεται χάρη στον λεπτό Εναλλάκτη με σωληνώσεις διαμέτρου 5 mm και τον υψηλής αποδοτικότητας ανεμιστήρα.
 

      
FUJITSU ASYG14LUCA
 Κατόπιν παραγγελίας
979.00€
*Κερδίζετε 189 πόντους

 
Makris Services : 9€ για ένα ολοκληρωμένο Service Air Condition οποιασδήποτε μάρκας έως 24000BTU, για να εξασφαλίσετε την σωστή λειτουργία του και να απομακρύνεται τις δυσάρεστες οσμές και τους βλαβερούς οργανισμούς που μπορούν να βλάψουν την υγεία σας. Έκπτωση 70%.
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Makris Services : 48€ για μία απεγκατάσταση, μεταφορά, εγκατάσταση και συντήρηση κλιματιστικού (Air Condition), μέχρι και 24000BTU, με σωληνώσεις έως και 2 μέτρα, βάση στήριξης της εξωτερικής μονάδας και σωλήνα εκροής για όλη την Αττική. Αρχική αξία 160€.-Έκπτωση 70%.
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Καλως ήλθατε

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή