Δείτε επίσης  Προσφορες από deal sites | Αεροπορικά εισιτήρια | Ξενοδοχεία
       
φωνητική αναζήτηση

Δείτε στο κατάστημα

440,00
   

Ο κάδος Aerobin είναι πολύ εύκολος στην χρήση, απλά ανοίγετε και ρίχνετε μέσα τα οργανικά απόβλητα. Μετά από σύντομο χρονικό διάστημα παράγεται γόνιμο κομπόστ στο οποίο έχετε εύκολη πρόσβαση και από τις δύο πλευρές. Ο Aerobin κατακρατά την υγρασία που επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υγρό λίπασμα. Το κομποστ απελευθερώνει θρεπτικές ουσίες από οργανική ύλη για να θρέψει τα φυτά σας και να βελτιώσει το έδαφός σας.
Ο Aerobin αποτελεί το τέλειο περιβάλλον για θερμή κομποστοποίηση.
Η θερμή κομποστοοίηση είναι επιθυμητή γιατί σκοτώνει τα παθογόνα, εμβολιάζει κατά των ζιζανίων και των σπορίων και παράγει καλής ποιότητας κομπόστ σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μια πληθώρα υλικών, όπως υπολείμματα τροφών (συμπεριλαμβανομένων κρεμμυδιών και εσπεριδοειδών), φύλλων τσαγιού, κομμένο γρασίδι, φύλλα, κλαδάκια ακόμα και εφημερίδα (ξασκισμένη) θα ενθαρρύνουν την μικροβιακή δραστηριότητα να παράγει κομπόστ. Η θερμική μόνωση του Aerobin σταθεροποιεί την θερμοκρασία , ωφέλιμη για την μικροβιακή δραστηριότητα καθ΄όλη την διάρκεια του έτους
Χωρητικότητα κάδου:600 Lt
Διαστάσεις: 74χ74χ160
Κατασκευασμένη από μια αυστραλιανή εταιρία, η νέα αυτή τεχνολογία προέκυψε ως αποτέλεσμα της ανησυχίας για τον κύκλο του άνθρακα στον πλανήτη Γη. Η μονάδα υποβλήθηκε σε δοκιμές και αποδείχθηκε ότι πετυχαίνει την υψηλότερη απόδοση στην κομποστοποίηση σε σύγκριση με κορυφαίες μονάδες κομποστοποίησης σε παγκόσμιο επίπεδο, στο Κέντρο Περιβάλλοντος και Βιοτεχνολογίας, στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο του Swinburne.
Σχετικές αναζητήσεις: 

Κάδος

,   

κομποστοποίησης

,   

Aerobin

,   

κομποστοποίησης Aerobin

,  
 

Καλως ήλθατε

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή