Δείτε επίσης  Προσφορες από deal sites | Αεροπορικά εισιτήρια | Ξενοδοχεία
       
φωνητική αναζήτηση Αναζήτηση με εικόνα

Δείτε στο κατάστημα

ΜΠΑΤΑΡΙΑ 95Ah BOSCH S4013 800A εκκ. Δεξιά 353/175/190

Τιμή: 115,00
   

H κατηγορία του αυτοκινήτου, ο ηλεκτρονικός του εξοπλισμός, ο τρόπος οδήγησης αλλά και οι κλιματικές συνθήκες παίζουν σημαντικό ρόλο στην επιλογή της κατάλληλης μπαταρίας. Οι μπαταρίες της νέας σειράς υπερκαλύπτουν τις υψηλές απαιτήσεις των διεθνών στάνταρτ (εργοστασιακής τοποθέτησης) τόσο στην ψυχρή εκκίνηση του αυτοκινήτου όσο και στην ισχύς και απόδοση. Σειρά Silver [S4]Η Σειρά Μπαταριών της Bosch S4 παρέχει πολύ ενέργεια και ισχυρή εκκίνηση για όλα τα αυτοκίνητα. Η ισχυρή πηγή ενέργειας αυτής της μπαταρίας  εγγυάται  σίγουρη εκκίνηση και απόλυτη κάλυψη των απαιτήσεων για όλες τις κατηγορίες αυτοκινήτων. Καλύπτει το 97% των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν και είναι ιδανική και για αυτοκίνητα ασιατικής προέλευσης που έχουν εξειδικευμένες απαιτήσεις. Πλεονεκτήματα Μπαταριών Bosch Έχει την τεχνολογία Powerframe για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και σταθερή και ακαταμάχητη ισχύς ψυχρής εκκίνησης  100% κλειστού τύπου. Έχει ως αποτέλεσμα καθ όλη την διάρκεια ζωής της (που είναι πολύ μεγάλη) να μην χρειαστεί ποτέ  να την συντηρήσετε.  Καλύπτει όλες τις απαιτήσεις ενέργειας των αυτοκινήτων με μεσαίο εξοπλισμό κατανάλωσης ρεύματος ( ράδιο – ηλ. Παράθυρα, κλιματιστικό κτλ). Εκπληρώνει μόνιμα όλες τις απαιτήσεις των διεθνών κατασκευαστών αυτοκινήτων  σε σχέση με τα αναγραφόμενα στοιχεία ( Α, Αh)   Πληροφορίες Μάρκας: Βρείτε την μπαταρία σας εδώ Οι μπαταρίες Bosch μπορούν να εκπληρώσουν την ανάγκη για ένα ευρύ φάσμα μοντέλων οχημάτων.
Παρακαλώ περιμένετε... Ελέγχουμε για νέες κριτικές και αξιολογήσεις για το προϊόν...
Dim Cars : 5€ για έναν τεχνικό και έναν διαγνωστικό έλεγχο αυτοκίνητου, 15 σημείων για να ταξιδεύετε εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα πάντοτε με ασφάλεια, από το πιο έμπειρο συνεργείο αυτοκινήτων στην Αττική, στην περιοχή της Καλλιθέας. Έκπτωση 93%.
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Βλαβιανός Νικόλαος : 5€ για έναν τεχνικό, διαγνωστικό και προληπτικό έλεγχο ΚΤΕΟ αυτοκινήτου, για να ταξιδεύετε με ασφάλεια και να μην σας απορρίψουν στον επόμενο υποχρεωτικό σας έλεγχο ΚΤΕΟ, από το έμπειρο συνεργείο μας κοντά στο Αττικό Άλσος. - Έκπτωση 90%.
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Βλαβιανός Νικόλαος : 34€ για ένα μικρό service αυτοκινήτου που περιλαμβάνει αλλαγή λαδιών και φίλτρου λαδιού, πλήρωση υγρών και έλεγχο 15 σημείων για όλα τα Ι.Χ. και τα επαγγελματικά αυτοκίνητα έως 1,5 τόνο στην περιοχή του Πολύγωνου στο Αττικό Άλσος. Αρχική αξία 70€.
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Βλαβιανός Νικόλαος : 99€ για το μεγάλο service αυτοκινήτου (ΙΧ ή επαγγελματικού) που περιλαμβάνει αλλαγή λαδιών και φίλτρων λαδιού, αέρος, βενζίνης, κλιματιστικού, μπουζί και έλεγχο 15 σημείων στα μηχανικά και ηλεκτρονικά μέρη του αυτοκινήτου στο Πολύγωνο. Αρχική αξία 220€.
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Καλως ήλθατε

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή