φωνητική αναζήτηση

Δείτε στο κατάστημα

7,40
   

Η ΛΑΜΠΑ GU10 LED SMD ENERGETIC νέας γενιάς C2 μπορεί να αντικαταστήσει άμεσα τους συνήθεις λαμπτήρες πυρακτώσεως χωρίς συμβιβασμούς στο σχήμα, το μέγεθος και το φωτιστικό αποτέλεσμα.
Η λάμπα LED SMD Performance στην ισχυρή έκδοση των 5,5W αποδίδει φωτεινότητα 900cd (κεριών) στις 36˚ μοίρες αντικαθιστώντας επάξια μια συμβατική λάμπα αλογόνου των 50W+. Την γκάμα ολοκληρώνει η λάμπα LED 4W που αποδίδει 600cd (κεριών) στις 36˚ μοίρες.
Χάρη στην νέα τεχνολογία των LED SMD Performance και το ειδικό πρισματικό κάλλυμα της λάμπας, επιτυγχάνεται πολύ υψηλή φωτεινότητα (350lm), ευρεία δέσμη36˚ μοίρών και θερμή απόχρωση φωτισμού (2700˚Κ). Χαρακτηριστκά που την καθιστούν ιδανική την αντικατάσταση των λαμπτήρων αλογόνου!
Οι λάμπες LED Energetic εξοικονομούν έως και 85% στην κατανάλωση ενέργειας προστατεύοντας το περιβάλλον. Επιπλέον, οι λάμπες LED Energetic δεν περιέχουν καθόλου υδράργυρο, προσφέροντας μια ασφαλέστερη και οικολογικά φιλικότερη εναλλακτική λύση.
Οι λάμπες LED Energetic είναι άμεσης έναυσης και έχουν πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής 15.000 ωρών.
Λόγω της υψηλής ποιότητας, οι λαμπτήρες οικονομίας Energetic συνοδεύονται από μια μοναδική εγγύηση δύο (2) ετών για ιδιωτική χρήση!
Σχετικές αναζητήσεις: 

Λάμπα

,   

Energetic

,  
 

Καλως ήλθατε

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή