Δείτε επίσης  Προσφορες από deal sites | Αεροπορικά εισιτήρια | Ξενοδοχεία
       
φωνητική αναζήτηση Αναζήτηση με εικόνα


Το θέλω   Το έχω

Δείτε στο κατάστημα

ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΠΛΑΣΤΩΝ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ΜΕ ALARM ΚΑΙ ΡΟΛΟΙ

Τιμή: 19,50
Άγνωστα μεταφορικά
Δωρεάν αντικαταβολή
   

Για να μην γίνετε θύματα απάτης ιδού η λύση ! ! ! Hχητικό alarm θα σας ενημερώσει όταν εισάγετε πλαστό χαρτονόμισμα ! ! !

Έξυπνος ανιχνευτής πλαστών χαρτονομισμάτων διπλής λειτουργίας - ρύθμιση ευαισθησίας και ρολόι.

Η πρώτη λειτουργία του ανιχνευτή πλαστών χαρτονομισμάτων είναι ότι ο φωτισμός της ειδικής λάμπας UV που θα πέσει πάνω στο χαρτονόμισμα, και θα αναδείξει τα σημεία γνησιότητας (φωσφορίζουσες νυχιές - αλλαγή χρωματισμού, υδατογράφημα) του χαρτονομίσματος.

Η δεύτερη λειτουργία του ανιχνευτή πλαστών χαρτονομισμάτων είναι το ηχητικό alarm θα σας ενημερώσει όταν εισάγετε πλαστό χαρτονόμισμα !

Αξιόπιστος, απλός στην λειτουργία ελέγχει τα χαρτονομίσματα σε 5 διαφορετικά σημεία γνησιότητας.

Ιδανική λύση ανίχνευσης πλαστότητας για καταστήματα - γραφεία - επαγγελματίες, ακόμα και ιδιώτες.

Τρόπος χρήσης:

Έλεγχος υδατογραφήματος πιέζοντας το πλήκτρο watermark τοποθετούμε το χαρτονόμισμα επάνω στην φωτιζόμενη επιφάνεια και ελέγχουμε την ποιότητα της υδατογραφίας,εαν υπάρχουν σημάδια, έλλειψη υδατογραφίας, κακή ποιότητα η όχι σωστή θέση ,το νόμισμα είναι ύποπτο.

Έλεγχος με ακτίνες uv (υπεριώδεις) πιέζοντας το πλήκτρο uv ρυθμίστε τον ρυθμιστή ευαισθησίας έως ότου ανάψει το κόκκινο led που βρίσκεται επάνω στον ρυθμιστή,τοποθετήστε το νόμισμα και εάν ηχήσει το alarm το νόμισμα είναι ύποπτο, τα γνήσια χαρτονομίσματα δεν ενεργοποιούν το alarm και αναδεικνύουν τις ειδικές φθορίζουσες νυχιές, την αλλαγή χρωματισμού και τα λοιπά στοιχεία γνησιότητας του χαρτονομίσματος.

Έλεγχος μαγνητισμού.Πιέζουμε το πλήκτρο magnetism (MG) και σύρουμε το νόμισμα επάνω στην μαγνητική κεφαλή και εφόσον το φως ανάψει το νόμισμα είναι γνήσιο.

Έλεγχος εναλλαγής χρώματος. Πατείστε το πλήκτρο ειδικού φωτισμού black light (UV) και τοποθετείστε το χαρτονόμισμα κάτω απο την λάμπα, ο φωτισμός αυτός αναδεικνύει τα σημεία γνησιότητας όπως η εναλλαγή του πράσινου χρώματος που υπάρχει στο τετραγωνίδιο που αναγράφεται η αξία του νομίσματος σε μπλέ.

Λειτουργεί στό ρεύμα 220 volt με μετασχυματιστή (εμπεριέχεται) ή με 4 μπαρταρίες μεγέθους ΑΑ-R6.

Ρολόι - ξυπνητήρι - ημερομηνία, το ρολόι λειτουργεί με 2 μπαταρίες τύπου AG13.

Διαστάσεις: 22 x 14,3 x 6 cm.

 
Παρακαλώ περιμένετε... Ελέγχουμε για νέες κριτικές και αξιολογήσεις για το προϊόν...
* Το κόστος μεταφορικών αφορά τα ελάχιστα μεταφορικά και ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την συνολική άξια της παραγγελίας ή/και τον τόπο αποστολής.

Άλλοι χρήστες είδαν επίσης

Καλως ήλθατε

Παρακαλώ συμπληρώστε το email σας και τον κωδικό σας για να συνδεθείτε.

Αν δεν θυμάστε τον κωδικό σας, συμπληρώστε το email σας και πατήστε "Ξέχασα τον κωδικό μου!"

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή