nobo-nte4s-20    nobo-nte4s-20    nobo-nte4s-20  
nobo-nte4s-20

Από 157,00 έως €160,00
σε συνολικά 6 καταστήματα

   

NOBO NTE4S 20 ΘΕΡΜΟΠΟΜΠΟΣ 2000W (6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ)
Οι θερμοπομποί Νορβηγίας Nobo προσφέρουν άμεση θέρμανση, οικονομική λειτουργία και υγιεινή ζεστασιά που δεν ξηραίνει την ατμόσφαιρα. Στοιχεία που εκφράζουν έκδηλα όλα τα πλεονεκτήματα ενός ποιοτικού και καθαρού συστήματος θέρμανσης με θερμοπομπούς.
 
Χαρακτηριστικά
Πλήρως αθόρυβη λειτουργία: θερμοπομποί άλλων εταιριών κάνουν θόρυβο όταν η αντίσταση αρχίζει να θερμαίνεται και/ή όταν αυτή πλέον θερμανθεί και αρχίζει να ψύχεται. Οι θερμοπομποί Nobo να είστε σίγουροι ότι λειτουργούν πλήρως αθόρυβα.
Ενσωματωμένος ηλεκτρονικός θερμοστάτης χώρου ακριβείας NCU 1S: άμεση αντίδραση στις αλλαγές της θερμοκρασίας δωματίου, αθόρυβη λειτουργία, σταθερή διατήρηση της επιλεγμένης θερμοκρασίας, μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας, με απόκλιση ±0,05C°.
Χαμηλή κατανάλωση και μέγιστη αποδοτικότητα: με αποδοτικότητα 100%, όλη η καταναλισκόμενη ηλεκτρική ενέργεια μετατρέπεται σε θερμότητα. Δηλαδή αυτό καθ’ εαυτό το σώμα δεν παρακρατεί θερμότητα, την αποδίδει στο 100% στο χώρο.
Δεν ξηραίνουν τον αέρα: υψηλής ποιότητας ψυχρή αντίσταση, θωρακισμένη σε αλουμίνιο προκειμένου να μην πυρακτώνεται. Κατ’ επέκταση δεν καίει το οξυγόνο της ατμόσφαιρας. Θα πρέπει να τονιστεί ότι οι θερμοπομποί δεν έχουν βεντιλατέρ! Δε φυσάνε ζεστό αέρα. Παράγουν ζέστη που διαχέεται αρμονικά στο χώρο. Οι θερμοπομποί Nobo ενδείκνυνται για παιδικά δωμάτια, για ηλικιωμένους και άτομα με αναπνευστικές ευαισθησίες.
Μεγάλη επιφάνεια εκπομπής: λειτουργία κατά 80% δια της φυσικής ροής και 20% δια της ακτινοβολίας (εκπομπή θερμότητας), ώστε να επιτυγχάνουν μεγάλη επιφάνεια εκπομπής και διάχυσης της ζέστης. Κατά συνέπεια, πιο ομοιογενή και πιο αποτελεσματική διάχυση της θέρμανσης.Ταυτόχρονα έχουν πρακτικό μέγεθος για την τοποθέτηση στο σπίτι.
Διάχυση θερμότητας από το μπροστινό μέρος του πάνελ: η ζέστη διαχέεται από τις περσίδες που βρίσκονται στην πρόσοψη του σώματος με κλίση προς τα κάτω. Έτσι επιτυγχάνεται αφενός η καλύτερη διάχυση της ζέστης στο δωμάτιο, καθώς τα ζεστά στρώματα αέρα ξεκινούν από το δάπεδο και έπειτα ανεβαίνουν προς το ταβάνι και αφετέρου εμποδίζεται η συσσώρευση σκόνης στο εσωτερικό του σώματος, που θα προκαλούσε δυσάρεστες οσμές κατά την καύση της (όταν η αντίσταση θερμαίνεται).
Θερμική ασφάλεια προστασίας από υπερθέρμανση: αν ο θερμοπομπός σκεπαστεί κατά λάθος (απαγορεύεται!) τότε η ενσωματωμένη θερμική ασφάλεια εντός του σώματος σταματάει αυτομάτως τη λειτουργία του. Αφαιρέστε το αντικείμενο που σκεπάζει το σώμα και κλείστε τη συσκευή για πέντε λεπτά. Ξανανοίξτε τη συσκευή και το σώμα επαναλειτουργεί κανονικά.
Ασφάλεια: ακόμα και στην Comfort (μέγιστη) απόδοση η εξωτερική επιφάνεια του σώματος δεν καίει και είναι ανεκτή ακόμη και στο άγγιγμα του παιδικού παιδιού. Η φυσική ροή του αέρα (convection) και η μεγάλη επιφάνεια του σώματος εμποδίζουν την ανάπτυξη υψηλών θερμοκρασιών στην εξωτερική επιφάνεια του θερμοπομπού. Οι θερμοπομποί Nobo έχουν στρογγυλεμένες γωνίες προς αποφυγή παιδικών ατυχημάτων, ενώ παράλληλη εναρμονίζονται ευχάριστα με το περιβάλλον.
Διπλής μονώσεως Classe II: προστασία κατά των υδρατμών (Splash proof) για να τοποθετούνται άφοβα στο μπάνιο.
Εγγύηση αντιπροσωπείας: 7 έτη
 
Nobo NTE4S Compact διαστάσεις

Τύπος
Ισχύς (W)
Υ-Π-Β

NTE4S 07
750
40 x 62,5 x 5,5

NTE4S 10
1000
40 x 72,5 x 5,5

NTE4S 12
1250
40 x 92,5 x 5,5

NTE4S 15
1500
40 x 102,5 x 5,5

NTE4S 20
2000
40 x 112,5 x 5,5
 

Καλως ήλθατε

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή