Δείτε επίσης  Προσφορες από deal sites | Αεροπορικά εισιτήρια | Ξενοδοχεία
       
φωνητική αναζήτηση Αναζήτηση με εικόνα


Δείτε στο κατάστημα

Αστάρι νερού Veradur a-100

Τιμή: 3,00
μεταφορικά*: +2.00€
αντικαταβολή: +2.00€
   
VERNILAC

Διαθέσιμα μεγέθη: 0.75L,3L,

100% ακρυλικό αστάρι γενικής χρήσης

Ημιδιάφανο αστάρι νερού, 100% ακρυλικής βάσης, κατάλληλο για εξωτερική και εσωτερική χρήση. Χρησιμοποιείται ως συνδετικό αστάρι σε πορώδη υποστρώματα, όπως μπετόν, σοβάς, πλινθοδομή, γυψοσανίδα, μοριοσανίδα, σπατουλαριστά, κ.ά. προκειμένου να σταθεροποιεί τις πορώδεις επιφάνειες και να δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για την πρόσφυση σε αυτές πλαστικών και ακρυλικών χρωμάτων, επαλειφόμενων ελαστομερών και διαφόρων κονιαμάτων, όπως: κόλλες πλακιδίων, ελαστικά κονιάματα, ακρυλικοί σοβάδες, κ.ά. Λόγω της υψηλής διεισδυτικότητάς του εισχωρεί σε βάθος και αγκυρώνει στους πόρους του υποστρώματος εξασφαλίζοντας ισχυρή συγκόλληση μεταξύ αυτού και του χρώματος ή του κονιάματος που πρόκειται να εφαρμοστεί. Δουλεύεται εύκολα, απλώνει θαυμάσια, δεν πιτσιλάει και συνδυάζει πολύ καλή πρόσφυση, μεγάλη ελαστικότητα, υψηλή διεισδυτικότητα και αντοχή σε αλκαλικές επιφάνειες. Έχει χαμηλή οσμή, πολύ μεγάλη απόδοση, διευκολύνει το άπλωμα και εξασφαλίζει ομοιόμορφη επιφάνεια στο τελικό χρώμα. Είναι προϊόν φιλικό στο περιβάλλον.

Χρήση: Σε καινούργιες ή παλιές, εξωτερικές και εσωτερικές, πορώδεις επιφάνειες από μπετό, σοβά, πλινθοδομή, γυψοσανίδα, μοριοσανίδα, σπατουλαριστά, τσιμεντοκονία, μαρμαροκονία, ασβεστοκονία, κ.ά.

Απόδοση: Περίπου 15-20 m2 ανά λίτρο, ανά στρώση, ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας, το ποσοστό αραίωσης και τον τρόπο εφαρμογής.

Στέγνωμα - Επαναβαφή: Το αστάρι στεγνώνει επιφανειακά σε 1 ώρα. Επαναβάφεται μετά από 2-3 ώρες.

Οι χρόνοι στεγνώματος και επαναβαφής εξαρτώνται από τις συνθήκες του περιβάλλοντος (θερμοκρασία - υγρασία).

Αποχρώσεις: Διατίθεται σε ημιδιάφανο.

 
Παρακαλώ περιμένετε... Ελέγχουμε για νέες κριτικές και αξιολογήσεις για το προϊόν...
* Το κόστος μεταφορικών αφορά τα ελάχιστα μεταφορικά και ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την συνολική άξια της παραγγελίας ή/και τον τόπο αποστολής.

Άλλοι χρήστες είδαν επίσης

Καλως ήλθατε

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή