Δείτε επίσης  Προσφορες από deal sites | Αεροπορικά εισιτήρια | Ξενοδοχεία

Δείτε στο κατάστημα

Τιμή: 420,00
   

Μπαταρία Winner Premium 73027 - 12V 230Ah - 1400CCA(EN) εκκίνησης , προσφέρει υψηλή αντοχή, μακρά διάρκεια ζωής και καλύπτει με ασφάλεια ακόμη και τις πιο απαιτητικές ανάγκες εκκίνησης.
Η σειρά WINNER PREMIUM σας παρέχει υψηλή αντοχή η οποία προέρχεται από τον συνδυασμό του ειδικού πλέγματος μολύβδου ασβεστίου και των διαχωριστών χαμηλής αντίστασης, οι οποίοι έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με την πιο σύγχρονη τεχνολογία ασβεστίου.
 
Η γκάμα της WINNER PREMIUM καλύπτει σχεδόν όλες τις ανάγκες εκκίνησης. Η γκάμα σε χωρητικότητα ξεκινάει από 35 AH ως 230 AH. Πρόκειται για το κορυφαίο εργοστάσιο της Κορέας.
 
Η τεχνολογία WINNER PREMIUM  αποτρέπει απώλειες ηλεκτρολύτη χάρη στην συγκέντρωση και την επιστροφή υγρών στην ενσωματωμένη δεξαμενή. Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής επιτυγχάνεται με την ελαχιστοποίηση κραδασμών που μειώνουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Περιλαμβάνει σύστημα ασφαλείας (ανάσχεση φλόγας), η οποία εμποδίζει τη δυνατότητα έκρηξης από σπινθήρες στον εξωτερικό χώρο και τέλος έχει ενσωματωμένο πυκνομετρητή που δείχνει την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας.
 
 
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ερμητικά κλειστή μπαταρία ασβεστίου / ασβεστίου
Ανώτερη τεχνολογία παγκόσμιας κλάσης
100% κλειστού τύπου / μηδενική συντήρηση
Συνεπής στις επιδόσεις εκκίνησης
Παρέχει πλήρη προστασία από απώλειες θειικού οξέος
 

 
Παρακαλώ περιμένετε... Ελέγχουμε για νέες κριτικές και αξιολογήσεις για το προϊόν...
 
Dim Cars : 5€ για έναν τεχνικό και έναν διαγνωστικό έλεγχο αυτοκίνητου, 15 σημείων για να ταξιδεύετε εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα πάντοτε με ασφάλεια, από το πιο έμπειρο συνεργείο αυτοκινήτων στην Αττική, στην περιοχή της Καλλιθέας. Έκπτωση 93%.
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Βλαβιανός Νικόλαος : 5€ για έναν τεχνικό, διαγνωστικό και προληπτικό έλεγχο ΚΤΕΟ αυτοκινήτου, για να ταξιδεύετε με ασφάλεια και να μην σας απορρίψουν στον επόμενο υποχρεωτικό σας έλεγχο ΚΤΕΟ, από το έμπειρο συνεργείο μας κοντά στο Αττικό Άλσος. - Έκπτωση 90%.
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Βλαβιανός Νικόλαος : 34€ για ένα μικρό service αυτοκινήτου που περιλαμβάνει αλλαγή λαδιών και φίλτρου λαδιού, πλήρωση υγρών και έλεγχο 15 σημείων για όλα τα Ι.Χ. και τα επαγγελματικά αυτοκίνητα έως 1,5 τόνο στην περιοχή του Πολύγωνου στο Αττικό Άλσος. Αρχική αξία 70€.
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Βλαβιανός Νικόλαος : 99€ για το μεγάλο service αυτοκινήτου (ΙΧ ή επαγγελματικού) που περιλαμβάνει αλλαγή λαδιών και φίλτρων λαδιού, αέρος, βενζίνης, κλιματιστικού, μπουζί και έλεγχο 15 σημείων στα μηχανικά και ηλεκτρονικά μέρη του αυτοκινήτου στο Πολύγωνο. Αρχική αξία 220€.
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Καλως ήλθατε

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή