Δείτε επίσης  Προσφορες από deal sites | Αεροπορικά εισιτήρια | Ξενοδοχεία

Δείτε στο κατάστημα

Τιμή: 74,00
   

Μπαταρία αυτοκινήτου Winner Advance 54459 - 12V 44Ah - 360CCA εκκίνησης , είναι ιδανική για κάθε εξελιγμένο τύπο αυτοκινήτων καθώς προσφέρει ανώτερη τεχνολογία, αξιοπιστία και μακρά διάρκεια ζωής.
Σημεία Αναφοράς

Σχεδιασμός κλειστού τύπου χωρίς ανάγκη συντήρησης
Υψηλή σχέση αξίας τιμής - απόδοσης.
Με ενσωματωμένο δείκτη επιπέδου φόρτισης σε όλους τους τύπους
Χαμηλό ποσοστό αυτοεκφόρτισης

Η Winner Advance είναι μία σειρά κλειστού τύπου κατάλληλη για οχήματα με βασικό εξοπλισμό (με χαμηλές απαιτήσεις) . Ενσωματώνει την σύγχρονη τεχνολογία διευρυμένου μεταλλικού πλέγματος το οποίο παρέχει λειτουργία μηδενικής συντήρησης .
 
Η σειρά Winner Advance χρησιμοποιεί τον τυπικό σχεδιασμό με αξιόπιστες επιδόσεις για να καλύψει τις ανάγκες εκκίνησης των οχημάτων κάτω από ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασιών εξασφαλίζοντας μια σταθερή διάρκεια ζωής.
 
Η σειρά Winner Advance προσφέρει άριστη σχέση τιμής - απόδοσης προσφέροντας επιλογές από 44Ah έως 100Ah που καλύπτουν πάνω από το 90% των ευρωπαϊκών αυτοκινήτων. Η σύγχρονη σειρά μπαταριών της Winner Advance περιλαμβάνει ένα ενσωματωμένο αντισπινθηρικό σύστημα για τη βελτίωση της ασφάλειας λειτουργίας και πλήρη προστασία από απώλειες θειικού οξέος.
 
Η σειρά Winner Advance καλύπτει όλο το φάσμα του προτύπου διαστάσεων EN / DIN με βασικό ή μειωμένο ύψος και με ενσωματωμένη λαβή στο καπάκι για εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση.
 
Κύρια Χαρακτηριστικά

Σχεδιασμός κλειστού τύπου χωρίς ανάγκη συντήρησης.
Υψηλή σχέση αξίας τιμής - απόδοσης.
Αξιόπιστη και ασφαλής λειτουργία
Χαμηλό ποσοστό αυτοεκφόρτισης
Προτείνεται για οχήματα με επίπεδο βασικού εξοπλισμού.
Διαθέσιμη για όλους τους τύπους ΕΝ, μέχρι 100Ah.
Πλήρως ανακυκλώσιμη
 

 
Παρακαλώ περιμένετε... Ελέγχουμε για νέες κριτικές και αξιολογήσεις για το προϊόν...
 
Dim Cars : 5€ για έναν τεχνικό και έναν διαγνωστικό έλεγχο αυτοκίνητου, 15 σημείων για να ταξιδεύετε εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα πάντοτε με ασφάλεια, από το πιο έμπειρο συνεργείο αυτοκινήτων στην Αττική, στην περιοχή της Καλλιθέας. Έκπτωση 93%.
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Βλαβιανός Νικόλαος : 5€ για έναν τεχνικό, διαγνωστικό και προληπτικό έλεγχο ΚΤΕΟ αυτοκινήτου, για να ταξιδεύετε με ασφάλεια και να μην σας απορρίψουν στον επόμενο υποχρεωτικό σας έλεγχο ΚΤΕΟ, από το έμπειρο συνεργείο μας κοντά στο Αττικό Άλσος. - Έκπτωση 90%.
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Βλαβιανός Νικόλαος : 34€ για ένα μικρό service αυτοκινήτου που περιλαμβάνει αλλαγή λαδιών και φίλτρου λαδιού, πλήρωση υγρών και έλεγχο 15 σημείων για όλα τα Ι.Χ. και τα επαγγελματικά αυτοκίνητα έως 1,5 τόνο στην περιοχή του Πολύγωνου στο Αττικό Άλσος. Αρχική αξία 70€.
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Βλαβιανός Νικόλαος : 99€ για το μεγάλο service αυτοκινήτου (ΙΧ ή επαγγελματικού) που περιλαμβάνει αλλαγή λαδιών και φίλτρων λαδιού, αέρος, βενζίνης, κλιματιστικού, μπουζί και έλεγχο 15 σημείων στα μηχανικά και ηλεκτρονικά μέρη του αυτοκινήτου στο Πολύγωνο. Αρχική αξία 220€.
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Καλως ήλθατε

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή