toshiba-ras-13g2kvp-e    toshiba-ras-13g2kvp-e    toshiba-ras-13g2kvp-e  
toshiba-ras-13g2kvp-e

1.259,00
σε συνολικά 9 καταστήματα

   

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ TOSHIBA DAISEKAI SUPER 8 RAS-13G2KVP-E 12000BTU
Η νέα σειρά της Toshiba Daiseikai 8 διακρίνεται για το υψηλότερο επίπεδο απόδοσης και άνεσης, σε συνδυασμό με τον εξελιγμένο Super Ιονιστή.
 
Πιστοποίηση Eurovent
Η Eurovent πιστοποιεί τις επιδόσεις και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων κλιματισμού και ψύξης, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα. Η Toshiba συμμετέχει στο πρόγραμμα Eurovent εξασφαλίζοντας στους πελάτες και χρήστες των προϊόντων της, την εγγύηση ότι κάθε μονάδα λειτουργεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές σχεδιασμού και ότι τα στοιχεία που δημοσιεύονται και ανακοινώνονται είναι αληθή. Άρα τόσο η απόδοση όσο και η κατανάλωση ενέργειας είναι ορθά δηλωμένες.
 
Χαρακτηριστικά
DC Hybrid Inverter Compressor: η μοναδική υβριδική τεχνολογία DC Inverter της Toshiba, χρησιμοποιεί τον διπλό περιστροφικό συμπιεστή του οίκου Toshiba (twin rotary, PAM και PWM) και εξασφαλίζει σταθερότερη ταχύτητα περιστροφής με στόχο την ακόμα χαμηλότερη κατανάλωση, την μείωση ανεπιθύμητων κραδασμών και τον μεγαλύτερο χρόνο ζωής. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται αυξημένη αποδοτικότητα σε ευρύ φάσμα λειτουργίας, μικρότερες καταπονήσεις και διπλάσιος χρόνος ζωής του συμπιεστή.
28 Προγράμματα Λειτουργίας: η κλιματιστική συσκευή διαθέτει την δυνατότητα να προγραμματιστεί σε διαφορετικούς χρόνους λειτουργίας και στις επιθυμητές θερμοκρασίες 4 φορές ημερησίως και για 7 ημέρες την εβδομάδα.
Λειτουργία Θέρμανσης 8oC - Holiday Temp Control: κατά την διάρκεια του Χειμώνα και σε περίοδο μεγάλης χρονικής απουσίας από το χώρο, η λειτουργία αυτή μας διασφαλίζει θερμοκρασία 8oC ακόμα και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες με αποτέλεσμα την αποφυγή "παγώματος" στον χώρο και κατά συνέπεια στις υδραυλικές σωληνώσεις του κτιρίου.
Low Ambient Kit: το σύστημα "Low Ambient Kit" επιτρέπει στην κλιματιστική μονάδα να λειτουργεί αδιάλειπτα σε λειτουργία ψύξης στους Χειμερινούς Μήνες.
Παροχή αέρα 3D: δυνατότητα ρύθμισης από το χειριστήριο της ροής αέρα, οριζόντια ή κάθετα δίνοντας φυσική αίσθηση του αέρα ! Δυνατότητα επιλογής ευρείας ή εστιασμένης ροής αέρα με την βοήθεια της ρύθμισης των περσίδων αριστερά - δεξιά & πάνω-κάτω.
Λειτουργία Eco: επιτυγχάνεται μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας έως και 25% από οποιοδήποτε άλλη κλιματιστική συσκευή. Η υψηλότατη τεχνολογία της Toshiba με την βοήθεια της λειτουργίας Eco προσδίδει την μεγαλύτερη απόδοση χρησιμοποιώντας την χαμηλότερη κατανάλωση, την κατανάλωση που πραγματικά απαιτείται – χωρίς σπατάλη (εκτός από τις λειτουργία Dry και Fan).
Λειτουργία Pure: ενεργοποιείται το σύστημα καθαρισμού του αέρα.
Λειτουργία Hi-Power: διοχετεύεται επιπλέον ποσότητα αέρα για την ταχύτερη επίτευξη της επιθυμητής θερμοκρασίας (εκτός από τις λειτουργία Dry).
Λειτουργία Power-SEL: έως και 50% χαμηλότερη κατανάλωση της κλιματιστικής μονάδας και συνίσταται όταν ο διακόπτης ασφαλείας είναι κοινός και για άλλες ηλεκτρικές συσκευές.
Λειτουργία Comfort Sleep: για την εξοικονόμηση ενέργειας κατά τη διάρκεια του ύπνου, τον αυτόματο έλεγχο της ροής του αέρα και την αυτόματη απενεργοποίηση (Off).
Λειτουργία Filter Reset: με την επιλογή αυτή ο χρήστης "μηδενίζει" τον χρόνο ελέγχου της καθαριότητας των φίλτρων αέρα και αφού προηγηθεί ο καθαρισμό τους.
Λειτουργία ανεμιστήρα: με έως και 6 ταχύτητες ανεμιστήρα η μονάδα παρέχει πιο ευχάριστη ροή αέρα.
Plasma Ion Charger: ο φορτιστής ιόντων νέας γενιάς απομακρύνει καπνό, σκόνη, γύρη, μούχλα, δυσάρεστες οσμές, ιούς και βακτηρίδια 10 φορές ταχύτερα από οποιοδήποτε άλλο κλιματιστικό μηχάνημα !! Τα σωματίδια της ατμόσφαιρας ιονίζονται από το φορτιστή πλάσματος ιόντων και απορροφώνται από τον εναλλάκτη θερμότητας. Οι δυσάρεστες οσμές εξαφανίζονται σε 10 λεπτά ! Προσφέρει στον χώρο μία απόλυτα υγιεινή και άνετη ατμόσφαιρα.
Super Ιονιστής με δυνατότητα ύγρανσης: αναζωογονεί τον αέρα με αρνητικά φορτισμένα ιόντα χαρίζοντας ευεξία και προστατεύει τον χώρο από παράσιτα και λεκέδες καπνού. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται ακόμα μεγαλύτερη αντιβακτιριδιακή δράση & μεγαλύτερη δράση κατά των δυσάρεστων οσμών. Τα αρνητικά φορτισμένα Ιόντα αγγίζουν τα 35.000 ανά κυβικό εκατοστό. Επίσης με τον μοναδικό τρόπο λειτουργίας του τεχνολογίας Pico Ion ενισχύει την σχετική υγρασία στον χώρο.
Φίλτρο καθαρισμού αέρα Anti–Mould: για την προστασία έναντι ιών, βακτηριδίων και της κακοσμίας.
Φίλτρα Catechin & Zeolite Plus: τα φίλτρα Catechin καταπολεμούν τους ρύπους και απομακρύνουν τις δυσάρεστες οσμές. Βοηθά στην αποφυγή δημιουργίας μούχλας ενώ ταυτόχρονα βοηθά στον καθαρισμό του αέρα και βελτιώνει την ποιότητα του στον εσωτερικό χώρο. Τα φίλτρα Zeolite της σειράς Plus απομακρύνει από τον χώρο τις ανθυγιεινές χημικές ουσίες και οσμές, ενώ διαθέτουν μεγάλη διάρκεια ζωής.
Λειτουργία αυτοκαθαρισμού: η λειτουργία αυτοκαθαρισμού απομακρύνει την υγρασία στο εσωτερικό του κλιματιστικού, εμποδίζοντας με αυτόν τον τρόπο τη δημιουργία και αύξηση της μούχλας και βακτηριδίων και την συσσώρευση δυσάρεστων οσμών. Με τον τρόπο αυτό δεν υπάρχουν πια δυσάρεστες οσμές κ ...δείτε περισσότερα στις σελίδες των καταστημάτων
Σχετικές αναζητήσεις

Κλιματιστικά

,  

Κλιματισμός

,  

Σπίτι - Κήπος

 

Toshiba

,   

13G2KVP

,   

Toshiba 13G2KVP

,  
 
Όλες οι προσφορές...
MagicStore : Εκπτωτικός κωδικός που προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 10€ σε διάφορα είδη για το σπίτι και όχι μόνο!!!
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Makris Services : 9€ για ένα ολοκληρωμένο Service Air Condition οποιασδήποτε μάρκας έως 24000BTU, για να εξασφαλίσετε την σωστή λειτουργία του και να απομακρύνεται τις δυσάρεστες οσμές και τους βλαβερούς οργανισμούς που μπορούν να βλάψουν την υγεία σας. Έκπτωση 70%.
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Makris Services : 48€ για μία απεγκατάσταση, μεταφορά, εγκατάσταση και συντήρηση κλιματιστικού (Air Condition), μέχρι και 24000BTU, με σωληνώσεις έως και 2 μέτρα, βάση στήριξης της εξωτερικής μονάδας και σωλήνα εκροής για όλη την Αττική. Αρχική αξία 160€.-Έκπτωση 70%.
Εκπτωτικός κωδικός: Εμφάνιση

Καλως ήλθατε

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή