Δείτε επίσης  Προσφορες από deal sites | Αεροπορικά εισιτήρια | Ξενοδοχεία
       
φωνητική αναζήτηση
Το προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, έχει καταργηθεί ή δεν έχει ενημερωθεί η διαθεσιμότητα

7,03

Το προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, έχει καταργηθεί ή δεν έχει ενημερωθεί η διαθεσιμότητα
Δείτε το ίδιο ή παρόμοια προϊόντα σε άλλα καταστήματα.

Στην περιοχή του Βένετο υπό την εποπτεία του οικονομικού κολοσσού Botter το κτήμα La Di Motte παράγει αυτό το μονοποικιλιακό κρασί από Pinot Grigio. Το Pinot Grigio για να το απολαύσουμε θα πρέπει να έχει ωριμάσει σε σχετικά ψυχρό περιβάλλον, όπως αυτό του Βένετο ώστε να διατηρηθεί η οξύτητα του και να ωριμάσουνε όμως τα γευστικά του στοιχεία. Στα οργανοληπτικά του χαρακτηριστικά συναντάμε χρώμα λαμπερό λεμονοπράσινο. Στο στόμα είναι ξηρό αναδεικνύει εξαιρετική δομή και κομψότητα, με αναζωογονητική οξύτητα. Διακρίνεται για την πυκνή δομή του με νότες ξηρών καρπών χαρακτηριστικό της ποικιλίας καθώς και νότες εσπεριδοειδών με επίγευση λίγο αλμυρή. Ο τρύγος λαμβάνει χώρα τις πρώτες 10 ημέρες του Σεπτεμβρίου και ακολουθεί κλασική οινοποίηση λευκών κρασιών και παραμονή σε οινολάσπες για μερικές εβδομάδες.Εξαιρετικός συνδυασμός με ψάρια και λευκά κρέατα καθώς και πράσινες σαλάτες της μεσογειακής κουζίνας.Στα οργανοληπτικά του χαρακτηριστικά συναντάμε χρώμα λαμπερό λεμονοπράσινο. Στο στόμα είναι ξηρό αναδεικνύει εξαιρετική δομή και κομψότητα, με αναζωογονητική οξύτητα. Διακρίνεται για την πυκνή δομή του με νότες ξηρών καρπών χαρακτηριστικό της ποικιλίας καθώς και νότες εσπεριδοειδών με επίγευση λίγο αλμυρή.100% Pinot GrigioVenezia DOCΞηρός13%10 - 12°C750 mlΕξαιρετικό ως απεριτίφ, ιδανικός συνδυασμός με σαλάτα θαλασσινών καθώς και πιάτα ζυμαρικών ή ριζιού συνοδευόμενα από ψάρια και θαλασσινά. Επίσης εξαιρετικός φίλος των λευκών ψητών κρεάτων και αλμυρών σουφλέ.Motta di LivenzaΗ έκταση των αμπελώνων είναι περίπου 100 στρέμματα. Έχει ακολουθηθεί η πολύ πυκνή φύτευση ριζών καθώς και η ανανέωση των ριζών με νέους πιο ευπροσάρμοστους κλόνους κατάλληλους για το έδαφος της περιοχής. Η διαχείριση του φυλλώματος ακολουθεί το γνωστό μονό Guyot (στα ιταλικά Cordone Speronato)Ο τρύγος πραγματοποιείται τις πρώτες 10 ημέρες του Σεπτεμβρίου. Ακολουθείται κλασσική οινοποίηση λευκών κρασιών με ζύμωση σε ελεγχόμενες θερμοκαασίες 15-16°C σε ανοξείδωτες δεξαμενές για χρονικό διάστημα περίπου 10-15 ημερών. Το κρασί μετά παραμένει με τις ζύμες του για αρκετές ακόμη εβδομάδες ώστε να αποκτήσει όγκο και πολυπλοκότητα πριν την εμφιάλωση.
Σχετικές αναζητήσεις

Κρασιά

,  

Τρόφιμα - Ποτά

,  

Super Market

 

ΚΡΑΣΙ

,   

MOTTE

,   

PINOT

,   

GRIGIO

,   

VENEZIA

,   

ΛΕΥΚΟ

,   

GRIGIO VENEZIA

,  
 

Καλως ήλθατε

Αποκτήστε επιπλέον προνόμια

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον δυνατότητες και με κάθε αγορά
κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε δώρα ή μελλοντικές αγορές!

Ευχαριστούμε

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και πωλήσεις!

Είσοδος


Ξέχασα τον κωδικό μου!

Εγγραφή