Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου (Cyber Week) 2020

UPDATE: Μετά και την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί τις τελευταίες ημέρες λόγω του νέου κοροναϊού, η δράση της εβδομάδας ηλεκτρονικού εμπορίου 2020 αναβάλλεται! Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής για τη δράση θα ανακοινωθεί με νέα ενημέρωση από το Διοικητικό Συμβούλιο του GR.EC.A μόλις ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

Μία ακόμα χρονιά ο θεσμός της εβδομάδας ηλεκτρονικού εμπορίου είναι γεγονός. Η Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου είναι η μεγαλύτερη γιορτή του Ελληνικού eCommerce. Διοργανώνεται για 7ή χρονιά από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Hλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A) και τελείτε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Για φέτος σαν διάρκεια του εορτασμού έχουν οριστεί οι ημερομηνίες από την Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020 έως και την Κυριακή 05 Απριλίου 2020.

Για την περίοδο της εβδομάδας ηλεκτρονικού εμπορίου τα ηλεκτρονικά καταστήματα θα τρέχουν ελκυστικές προσφορές σε διάφορες κατηγορίες προϊόντων όπως είδη ένδυσης- υπόδησης , είδη τεχνολογίας και υπολογιστών, εικόνας – ήχου και πολλά άλλα, με σκοπό να ”τραβήξουν” το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού και να το παροτρύνουν να χρησιμοποιήσει τις ηλεκτρονικές τους υπηρεσίες για τις αγορές του. Φυσικά όπως κάθε μέρα πολλές από τις προσφορές τους θα τις βρείτε και στην πλατφόρμα του Snif.

Τέλος να αναφέρουμε ότι κατά τη διάρκεια της Cyber Week, θα διοργανωθούν διάφορες δράσεις που θα απευθύνονται στα e-shops, με σκοπό να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις που επικρατούν στην αγορά και το ηλεκτρονικό εμπόριο.